Topsport Alkmaar » Uitgelicht » Triffis houdt goud in Alkmaar

Triffis houdt goud in Alkmaar

geplaatst op 02 november 2013

Op zaterdag 2 november was Triffis op veel fronten succesvol bij de 1e plaatsingswedstrijd voor teams in de A en B klasse.


In het individuele klassement was er eremetaal voor Bo Bet (goud, Senior Dames A), Pascal Wiebering (brons, Senior Dames A), Lara Schut (goud, Junior Meisjes), Linda Kuilboer (zilver, Senior Dames B), Niamh Slattery (goud, A Jeugd Meisjes), en Roel Teillers (zilver, A Junior/Senior Heren).
Bo Bet sprong op deze wedstrijd voor het eerst, en met succes haar keuze-oefening die zij ook op de WGAC in Sofia gaat springen; een oefening met een nieuw persoonlijk moeilijkheidsrecord van 13,1 pt.

De goede individuele scores van de Triffis-springers resulteerden in een eerste plaats voor het A-team in de teamcompetitie; het B-team werd tweede. Beide teams zijn hiermee al zo goed als zeker van een plek op het NK trampolinespringen voor teams 2013.

Op 9 november springen de C, D en E teams van Triffis hun tweede van drie plaatsingswedstrijden; ook voor hen dit keer een thuiswedstrijd, in de Triffishal in Alkmaar.