Topsport Alkmaar » Uitgelicht » 8 gouden, 5 zilveren en 8 bronzen medailles Triffis

8 gouden, 5 zilveren en 8 bronzen medailles Triffis

geplaatst op 15 april 2014

De C, D en E springers van Trampolinevereniging Triffis Alkmaar zijn hun individuele en synchrooncompetitie voortvarend begonnen. Tijdens de eerste van drie plaatsingswedstrijden van het district Mid-West, met als doel het halen van startbewijzen voor de landelijke finales (Het groot NK in Ahoy) werden maar liefst 8 gouden, 5 zilveren en 8 bronzen medailles behaald.

De jongste Triffis-talenten sprongen stabiele en nette oefeningen; dit leverde een gouden medaille op voor Mads Ottenbros, Marisa Lema Vigo, Tess de Vries Robin de Geus, en Katie Cowles (individueel) en voor Mads Ottenbros/Sten Groen, Tess de Vries/Marisa Lema Vigo, Kiara Kosten/Esmee Groen en Marlieke Bezuijen/Celine Tieman (synchroon).

Zilveren medailles werden behaald door Sten Groen, Jetske Los, Kiara Koster en Tara de Vries (individueel) en een zilveren synchroonmedaille was er voor Kiara Koster/Esmee Groen.

Bronzen medailles werden meegenomen naar Alkmaar door: Charmayne Biere, Michelle Driehuis, Esmee Groen en Marlieke Bezuijen (individueel) en door de synchroonparen Maud Buning/Charmayne Biere, Anna vd Miesen/Birgit Stevenson, Anna Wessels/Jetske Los en Tara de Vries/ Katie Cowles.

De tweede wedstrijd wordt gesprongen op 10 mei, eveneens in Kudelstaart; op 14 mei is er tot slot een thuiswedstrijd in de Triffishal in Alkmaar. Daar wordt bekend wie voor Triffis gaan uitkomen in Ahoy in de C, D en E klasse.