Topsport Alkmaar » Uitgelicht » Academietalenten meidenvoetbal boeken succes

Academietalenten meidenvoetbal boeken succes

geplaatst op 24 maart 2015

Afgelopen weken vonden verschillende selectieactiviteiten plaats. Altijd spannend om deel te nemen aan een training of wedstrijd van de KNVB.

Wij zijn dan ook trots dat Floortje Doornenbal, Claire Dinkla en Anna Knol zijn geselecteerd voor twee landelijke stagedagen in Barneveld.

Bij de nationale selectie voor onder 15 zijn Anna Ursem, Daphne van Domselaar, Lisa Doorn, Marisa Olislagers en Puck Donker weer een stap verder richting hun eerste interland!

Ex-academietalenten actief in Portugal
Onze ex-academietalenten volgen wij op de voet!
Zo zijn Daphne Nierop en Jamie Altelaar net terug uit Portugal om daar met de nationale selectie Mo.16 deel te nemen aan het UEFA Development Tournament waar zij tegen Duitsland, Schotland en Spanje hebben gespeeld. Van Duitsland werd met 2 - 0 verloren. Ook Spanje was te sterk en won met 1 - 2. Daarentegen werd het team uit Schotland verslagen met maar liefst 1 - 4!

Ex-academietalenten en Telstar Beloften naar Duitsland!
Van de nationale selectie o.17 vertrekken Emma Huurman, Jamie Altelaar, Lize Kop, Sanne van der Velden en Zoë Wijngaarden in maart '15 voor een aantal dagen naar Duitsland. Tijdens deze trainingsstage spelen zij op 11 maart tegen de Duitse o.17 selectie.