Topsport Alkmaar » Uitgelicht » Landelijke Topsport Talent dag 28 nov

Landelijke Topsport Talent dag 28 nov

geplaatst op 15 oktober 2013

Als je echte topsportambities hebt, is het verstandig om te kiezen voor een middelbare school die je kan helpen je dromen waar te maken. Dus een school die mag en kan meedenken om topsport en onderwijs zo soepel mogelijk met elkaar te verbinden. Een school die ingesteld is op een uitstekende begeleiding van jouw talent, als het gaat om de lange weg naar het ‘podium’, maar daarbij nauwlettend in de gaten houdt dat een passend schooldiploma ook heel belangrijk is.

Laat je goed informeren
Natuurlijk zijn er voorwaarden verbonden aan de mogelijkheden die een Topsport Talent School je kan bieden. Je moet bijvoorbeeld een officiële NOC*NSF-status hebben om gebruik te kunnen maken van de vele mogelijkheden die een Topsport Talent School voor je heeft. Misschien heb je die status (nog) niet. Maar als je de ambitie hebt om echte topsporter te worden en daarvoor hard aan het werk bent, dan komt dat nog wel.

Kom 28 nov. kijken op een van de Topsport Talent Scholen
Het is in ieder geval verstandig om alvast de keuze te maken voor een Topsport Talent School, want overstappen van de ene naar de andere school, levert heel vaak problemen op.
Laat je daarom goed informeren en ga kijken op een van de Topsport Talent Scholen! Dit kan tijdens de Nationale Topsport Talentdag die op alle Topsport Talent Scholen in Nederland wordt gehouden op 28 november 2013.
Meer informatie op de website van Stichting Loot

De OSG Willem Blaeu heeft ook diverse talentenontwikkelingsprogramma’s, waarin talentvolle jongens en meiden zich zo optimaal mogelijk kunnen voorbereiden op een mogelijke topsportcarrière.

Programma
10.30 - 12.00  Open huis Topsport Talentafdeling, inzicht in de praktijk.
14.30 - 16.00  Diverse open trainingen bij talentontwikkelingsprogramma’s (meer informatie volgt)
16.45 - 17.45  Presentatie Topsport talentafdeling OSG Willem Blaeu
18.30 - 19.30  Presentatie Topsport talentafdeling OSG Willem Blaeu

Wil je meedoen met de open trainingen?
Geef je op!
Topsport talentafdeling
E topsport@willemblaeu.nl
T 072-512 24 77, toestel 180
Facebook Topsport Talentafdeling Alkmaar