Topsport Alkmaar » Uitgelicht » Aankondiging IJSSHOW Celebrations 1&2 april 2017

Aankondiging IJSSHOW Celebrations 1&2 april 2017

geplaatst op 13 februari 2017

Op zaterdag 1 en zondag 2 april 2017 vieren wij de jaarlijkse ijsshow van de Alkmaarsche IJsclub! Het thema van deze editie staat in het teken van "feesten" en daarbij zoeken wij het ook over de grenzen op! Feesten is traditie maar we gaan ook feesten over de grenzen: Halloween, Thanksgiving, Carnaval in Rio, Midzomerfeest....het zal allemaal niet ontbreken! We gaan er een feestje van maken! Feest u met ons mee?

De jaarlijkse ijsshow van AIJC Kunstrijden vindt plaats op IJsbaan De Meent. Al onze schaatsers, van groot tot klein zullen acte de présence geven!
Kunstschaatsers uit de Regio Alkmaar zetten elk jaar een fantastische ijsshow neer. De optredens van beginnende schaatsers en gevorderden die meedoen op nationaal en internationaal niveau wisselen elkaar in hoog tempo af.
De ijshal wordt omgetoverd in een waar theater met tribunes, professioneel licht en geluid, theaterdoeken en decor.
De schaatsers krijgen allen een kür in de show en hier worden zowel kostuums, make-up en kapsels als eventuele pruiken en accessoires op aangepast!
De IJsshow van AIJC belooft wederom een waar spektakel te worden en staat onder de bezielende leiding van Marcus Deen (meervoudig Nederlands Kampioen kunstrijden, EK, WK) en Terry Banghart (voorheen soliste bij Holiday on Ice and Ice Capades).

IJSSHOW CELEBRATIONS wordt mede mogelijk gemaakt door het TAQA Cultuurfonds en wordt gesponsord door MacDonalds Alkmaar West

Data:
* 1 april 2017 - 19.00 IJSSHOW op de Meent Alkmaar
* 2 april 2017 - 15.00 IJSSHOW op de Meent Alkmaar

Kaartverkoop:http://aijc.nl/kunstschaatsen/ijsshow/kaarten-ijsshow-bestellen
standaard 15,- / VIP 35,-

Promofilm: https://m.youtube.com/watch?v=vF3vnM2pTmY

Facebook: www.facebook.com/AIJCkunstschaatsen/

Contact: ijsshow.aijc@gmail.com