Topsport Alkmaar » Uitgelicht » Zelfleiderschap in High Performance Sportpsychologie 2.0

Zelfleiderschap in High Performance Sportpsychologie 2.0

geplaatst op 03 januari 2018

Topvorm en de High Performance Academy Amsterdam slaan de handen ineen voor een nieuwe, unieke workshop voor (sport)coaches: Zelfleiderschap in High Performance Sportpsychologie 2.0

 elfleiderschap gaat over hoe jij leiding geeft aan jezelf. Wij geloven dat je alleen het optimale uit jezelf en uit anderen kunt halen, wanneer je jezelf goed kent. In deze pressure cooker sessie voor (sport)coaches die werken met high performers, gaan we aan de slag met vragen als:

· Wat en wie breng ik mee als coach?

· Wat is kenmerkend of uniek voor mij als coach?

· Hoe geef ik leiding aan mezelf en dus ook aan anderen?

· Wat doe ik als coach onder druk?

· Hoe wil ik zijn als coach?

· Wat zijn mijn waarden als coach?

Wanneer je dit helder hebt, word jij effectiever als coach en sta je steviger in je rol als coach en als mens. Uiteraard willen we dat je direct met het geleerde aan de slag kunt. Daarom zorgen we dat je met een actieplan de deur uit gaat.

In deze workshop kijk je in de spiegel. Jouw identiteit als coach staat centraal. We werken met systemisch werk en ACT (Acceptance & Commitment Training). De training zal een sterk ervaringsgericht karakter hebben. Bereid je voor op een uitdagende workshop waarin we je uitnodigen om uit je comfortzone te stappen!

Er is plaats voor maximaal 12 deelnemers. De training wordt gegeven door Kelly Dekker en Wendy Roozendaal. Voor meer informatie zie http://www.highperformance.amsterdam en www.talentintopvorm.nl

Datum: 8 februari 2018

Tijd: 10.00-16.30u (inloop vanaf 9.30u)

Locatie: Sportcomplex De Meent Bauerfeind Alkmaar

Kosten: Tot en met 15 december 2017 €195,- exclusief BTW (Early Bird),

vanaf 16 december €220,- exclusief BTW. Een lunch is inclusief!

Aanmelden via e-mail naar:

start@talentintopvorm.nl o.v.v. Training Zelfleiderschap in High Performance. Vermeld in de mail je naam, adres en telefoonnummer. Je ontvangt vervolgens meer informatie over de dag en de factuur. Kosteloos annuleren is niet mogelijk, je kunt wel een vervanger opgeven.